Skip to main content
Innerlijk kind

Een nieuwe stap

By 13 September, 2019August 26th, 2020No Comments

Al maanden ben ik terug in Europa. Sindsdien is er veel gebeurd. Op persoonlijk vlak heb ik de mogelijkheid gehad nog enkele maanden met mijn vader door te brengen voor hij afgelopen Juli het tijdelijke met het eeuwige verruilde. Een nieuwe stap voor hem. Het was zijn tijd…

Ondertussen begint het innerlijk kindwerk steeds meer uit te breiden. In Peru heb ik 4 facilitators opgeleid en hier in Europa zijn er enkele kandidaten.

Met veel plezier geef ik zelf cursussen en schrijf ik aan mijn boek. Ik hoop deze maand mijn Innerlijk kind kaarten te laten drukken, maar er moet nog wat werk gebeuren 🙂

innerlijk kind symbool, een nieuwe stap
Inner child symbol

Ondertussen heb ik ook een nieuwe website healyourinnerchild.org in de lucht gebracht om al mijn innerlijk kind activiteiten te bundelen. Binnenkort is er ook een online cursus beschikbaar. Ook een nieuwe stap voor mij.

Innerlijk kindwerk is mijn passie en brengt licht in het leven van mensen! Stay tuned!