Skip to main content
 
 

OVER MIJ

Janneke Boeijen de Loayza

Janneke KillAnka

KillAnka betekend Maan Arend in Quechua, de traditionele taal hier in  de Andes van Peru.

Janneke, een natuurlijke Mamá, een wilde vrouw, hooggevoelig, empathisch, intuitief, open-minded, enthousiast, ervaringsdeskundige, spiritueel en down to earth.

Janneke houdt zich graag bezig met ceremonies, energiewerk, persoonlijke groei en zelfontwikkeling, rituelen, plant medicijnen, sjamanisme, Pachamama en Moeder Natuur.

Janneke deelt met passie Innerlijk kind werk, Reiki, energiewerk, intuitief coaching en begeleid deelnemers tijdens plant medicijn reizen en vervolgens ook het integreren hiervan.

Innerlijk kind Werk en Reiki heb ik in Peru mogen leren van een Nederlandse Teacher, Henk Meulendijks. Een goede vriend en Teacher die me ontzettend veel gegeven heeft, en wat ik nu weer door mag geven… Daar ben ik heel dankbaar voor.

Innerlijk kind workshops, coaching en Reiki deel ik online. Energiewerk gaat voorbij tijd en ruimte, waardoor de afstand niet uit maakt. Voor mij is het heel bijzonder dat ik zo toch met mijn roots in Nederland in contact ben.

Innerlijk kind werk heeft me op een diepe laag verbinding met mezelf gegeven, zachtheid en compassie, kracht en zelfvertrouwen… Het besef dat de antwoorden echt in mezelf liggen.

Voor mij is innerlijk kind werk een super krachtige integratie tool waar ik dagelijks mee werk, voor mezelf en ook voor mijn gezin. Het helpt me ontzettend in mijn relatie, in bewust ouderschap en in bewust moederschap.

Janneke als kind

Als kind was ik heel graag in de natuur…

We woonden in een vrijstaand huis in de Bergstraat, buiten de bebouwde kom, van een dorpje in Brabant. Er was veel natuur om ons heen waar ik vaak te vinden was.

Urenlang kon ik buiten, het liefst samen met de honden, avonturieren, wandelen en rennen over de velden… Tijdens die avonturen kon ik verwerken wat ik had meegemaakt en kon ik mijn gevoelens uiten. In de natuur daar voelde ik me thuis; ik voelde me fijn, veilig en begrepen… daar kon ik mezelf zijn.

Janneke als tiener

Mijn gevoelswereld was op jonge leeftijd al rijk en intens. Mede daardoor en door de situatie thuis werd er op mijn 14e de diagnose van depressie gesteld en werd ik op medicatie gezet. Dat was een hele moeilijke periode voor me…

Op mijn 21e kwam ik in contact met een alternatief therapeute die met het onderbewuste werkte. Door haar manier van begeleiding voelde ik me begrepen en mede door haar hulp kon ik met de medicatie stoppen. Deze manier van therapie sprak me zo aan dat ik toen een beeld voor me zag dat ik later op een natuurlijke manier mensen wilde ondersteunen in hun proces, in een ‘hutje op de hei’.

Janneke als jong volwassene en volwassene

Daarna ben ik maatschappelijk werk en dienstverlening gaan studeren om een basis te hebben In de hulpverlening. Ik ben toen in de verslavingszorg, prostitutie opvang en crisisdienst gaan werken voor enkele jaren. Uiteindelijk ben ik toen in een burn-out beland, wetende dat ik niet mijn Hart volgde…

Al vroeg als kind zei ik al; ‘’ik ga later in het Buitenland wonen, dicht bij de natuur’’. Die wens is altijd aanwezig geweest bij me wat maakte dat ik altijd op zoek was naar iets, en dat kon ik in Nederland voor mijn gevoel moeilijk vinden.

Op mijn 28e ben ik naar Peru gereisd met de intentie om te helen van de burn-out en inspiratie op te doen met betrekking tot heling op een natuurlijke manier en dichtbij de natuur.

Daar ben ik in contact gekomen met Ayahuasca, wat me diepe heling heeft gebracht.

In de bergen in de Heilige Vallei heb Ik een gevoel mogen ervaren waar ik lang naar op zoek was… Thuiskomen in mezelf op een diepe laag, een verbinding met mezelf en met Spirit die me diep raakte. En vooral erkenning, acceptatie en gronding in mijn gevoeligheid.

Enkele maanden daarna kon ik terugkeren naar Peru om daar een jaar lang te gaan werken in een Ayahuasca retreat centrum. Ik ben gegaan en nooit meer teruggekomen…

Janneke, NU

Nu, zes jaar later ben ik getrouwd met een Peruaanse man, hebben we in 2021 ons zoontje naar Aarde mogen begeleiden, wonen we dichtbij de natuur en delen we een retreat space waar we met plant medicijnen healing werk begeleiden.

Ter ondersteuning deel ik innerlijk kind werk, Reiki, intuitief coaching en sjamanistische rituelen. Ik volg mijn Hart en deel mijn passies met veel liefde en vreugde. Ik werk intuïtief, vanuit mijn eigen ervaring en ben super dankbaar dat ik mag delen wat mij op mijn pad geholpen heeft.

Persoonlijk ben ik nu in het proces om te leren hoe ik een moeder voor mezelf kan zijn/hoe ik mijn eigen ouder kan zijn. Mijn zoontje is daarin mijn teacher en innerlijk kind werk helpt me hier enorm bij. ‘When we show up fully for ourselves, we can show up fully for our children’.