Skip to main content
 
 

REVIEWS

Kind words from clients

Mariette, the Netherlands

Ruim een maand geleden startte mijn innerlijk kind cursus met Janneke. En ik overdrijf niet wanneer ik zeg dat zij mij de meest waardevolle ‘tools’ ooit heeft aangereikt. Het heeft mijn leven enorm veranderd in positieve zin.

Tijdens onze online ontmoetingen, die ik erg warm en oprecht vond, werd alle informatie en huiswerk aangereikt, ondersteund door een fijne reader. De huiswerk opdrachten waren speels, praktisch en haalbaar en daardoor leuk om mee aan de slag te gaan.

Sinds ik het kind in mij heb leren kennen én geleerd heb naar haar te luisteren en voor haar te zorgen voel ik me bevrijd van ‘demonen’ die me al jaren achtervolgde. Ik slaap weer rustig. De diepgewortelde eenzaamheid die ik ver weg probeerde te stoppen is er niet meer. En mijn angst voor nog een depressie is verdwenen. Simpelweg door mijn kleine zelf de ruimte te geven en haar te koesteren. Wat een bevrijding!

Mijn kleine zelf integreren in mijn drukke bestaan blijkt soms ook een zoektocht. Zó fijn dat Janneke altijd te bereiken blijft voor vragen en nazorg. Janneke heeft me deze cursus met haar hele hart overgedragen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Kortom: een mega verrijkende ervaring!

Karen, the Netherlands

Wauw, wat een reis samen met Janneke! Ik zeg hierbij heel specifiek samen met Janneke want dat is wat ik heel duidelijk heb gevoeld. Ze is zo helder aanwezig, met zoveel liefde, compassie, zachtheid en bruisende energie. Ik heb haar zo dichtbij me gevoeld terwijl ze vanaf Nederland gezien ongeveer aan de andere kant van de wereld woont. Ze heeft nieuw licht geschenen op oude stukken, ze heeft mij en mijn innerlijke kind omarmd en ze heeft me heel duidelijk laten voelen hoe vrij en licht het voelt als alles er mag zijn. Een oermoeder. Oervrouw. Oermeisje. En bovenal een oermens die heel dicht bij haar gevoel staat. Ik dankje lieve Janneke, onze reis samen is nog niet af! To be continued…

Maartje, the Netherlands

Na wat zelfgeleide verkenning van het innerlijke kind via online bronnen, dacht ik dat mijn reis met het werk van het innerlijke kind voltooid was, maar deze workshop liet me zien dat ik nog maar net de oppervlakte had aangeraakt. Het stelde me in staat om me volledig over te geven en de verbinding met mijn innerlijke kind te verdiepen, om me echt open te stellen voor deze innerlijke communicatie. Tijdens de workshop voelde ik dat het echt om mijn eigen unieke zelfexpressie ging, Janneke liet dingen stromen waar ze moesten in plaats van vast te houden aan een bepaalde structuur van hoe dingen eruit zouden moeten zien. Ik voelde me echt gezien en gehoord door Janneke, ze heeft een prachtige gave om ruimte te houden en echt voor je op te komen. Ik ben enorm dankbaar voor deze ervaring en de tools die ik heb gekregen. Ik ben opgewonden om deze reis voort te zetten en elke dag met pure liefde en acceptatie op te komen voor mijn innerlijke kind.

Kate, Australie