Skip to main content
 
 

INNER CHILD FACILITATOR

WIL JIJ

Anderen helpen met het vinden van hun innerlijk kind?

Hen een instrument aanreiken waarmee zij zelf hun leven kunnen transformeren?

Dat zij zich zelf kunnen bevrijden van de pijn van hun verleden?

Dat zij hun authenticiteit weer kunnen ont-dekken?

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Als facilitator ga je met dit instrument zelf aan de slag. Je moet er ervaring mee opdoen. Het maakt dat je mensen ook vanuit een diepe eigen ervaring kunt begrijpen en begeleiden. Daarnaast is het een voorwaarde ervaring te hebben in het begeleiden van mensen en het geven van workshops.

Dit instrument leent zich ook bij uitstek voor integratie in bestaande therapeutische werkvormen.

Ben je geïnteresseerd om Facilitator te worden?

In ons dagelijks leven reageren we vaak vanuit de pijn van ons verleden. Meestal zijn we ons daar niet van bewust. Deze pijn is in ons energie-systeem opgeslagen als een soort “energetische wonden”. Deze pijn komt voort vanuit niet verwerkte ervaringen uit onze jongste jeugd.

In extreme zin is dit een vorm van fysiek en/of energetisch misbruik. Maar ook schijnbaar kleine voorvallen kunnen (vanuit het perspectief van het kind) traumatisch zijn. Er wordt dan niet voldaan aan basis-behoeften van het kind.

Innerlijk kindwerk is een instrument voor zelfontplooiing.

Met dit instrument kom je in contact met een deel van jou dat het innerlijk kind heet. Dit deel van jou draagt alle herinneringen in zich vanuit jouw jeugd. Je kunt je innerlijk kind als wijze, liefhebbende ouder helpen met verwerken van pijn. Daarmee worden de wonden geheeld en niet meer getriggerd als volwassene.

De heling is begonnen…